Digitalna transformacija podjetja KOPIT d.o.o.

V sklopu javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU), razpisanega s strani Javnega sklada Republike Slovenije za podjetništvo, smo v podjetju KOPIT d.o.o. uspešno pridobili sredstva za sofinanciranje operacije »Digitalna transformacija proizvodnje v podjetju KOPIT d. o. o. «.

NAMEN:

je spodbuditi rast in razvoj podprtih podjetij ter odpravljanje posledic pandemije covid-19 na osnovi vlaganj v uporabo digitalnega poslovanja v svojih dobaviteljskih in/ali prodajnih verigah, dviga upravljavskih kapacitet, vpeljava digitalnih poslovnih modelov, izvedbe investicij za namene digitalne preobrazbe v proizvodnjo in poslovanje podprtih podjetij, povečanje dodane vrednosti na zaposlenega ter ohranitev delovnih mest v podprtih podjetjih.

CILJI:

  • Izvedba digitalne transformacije v podprtih podjetjih, in sicer z izvedenim prehodom na digitalizacijo poslovanja in prilagoditvijo digitalnim trgom,
  • izboljšanje kompetenc zaposlenih v podprtih podjetjih,
  • spodbujanje energetsko in snovno učinkovitih procesov in
  • povečanje dodane vrednosti na zaposlenega v podprtih podjetjih.

Skupna vrednost projekta: 177.061,10 EUR

Višina sofinanciranja: 100.000,00 EUR

Povezava: http://www.eu-skladi.si/

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

EU razvojni sklad logotip.
RS Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo logotip.
Slovenski podjetniški sklad logotip.
Za analizo našega prometa uporabljamo piškotke. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našim analitičnim partnerjem. S klikom na gumb se strinjate s pogoji.
Se strinjam