industrije

Merilna tehnika

Specialna znanja za obdelavo preciznih ohišij za katere so značilne ostre merske tolerance in specifična površinska zaščita.

Železnice

Sposobnost zagotavljanja konstantne kakovosti v velikoserijski proizvodnji z zapisom meritev kritičnih karakteristik ter njihov prikaz in analiza v SpC.Znanje in dolgoletne izkušnje pri obdelavi zahtevnih jekel.

Hidravlika in pnevmatika

Izdelava kompleksnejših artiklov v ozkih tolerancah in visokih zahtevah za kvaliteto površine. Izvedba dodatnih toplotnih obdelav, brušenja in površinske zaščite. Znanje in dolgoletne izkušnje pri obdelavi zahtevnih jekel.

Medicina

Izvajamo najzahtevnejše 5-osne obdelave izdelkov kompleksnih oblik pri katerih se zahteva izjemna dimenzijska natančnost, vrhunski izgled površine ter visok nivo čistosti. Slednjega zagotavljamo z ultrazvočnim čiščenjem.

Robotika

Izvedba raznovrstnih zahtevnih mehanskih komponent v ozkih tolerancah.

Avtomobilska industrija

Velikoserijska proizvodnja.Sposobnost zagotavljanja storitev v skladu s standardi zahtevanimi v avtomobilski industriji.
Za analizo našega prometa uporabljamo piškotke. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našim analitičnim partnerjem. S klikom na gumb se strinjate s pogoji.
Se strinjam