NEKAJ BESED O NAS

sODOBNA PROIZVODNA SREDSTVA

USPOSOBLJENI IN MOTIVIRANI ZAPOSLENI

UČINKOVITO ORGANIZIRANI PROCESI, Z VISOKO STOPNJO INFORMACIJSKE PODPRTOSTI

ZANESLJIVE DOBAVE KAKOVOSTNIH IZDELKOV

IZDELAVA ZAHTEVNEJŠIH ARTIKLOV OD NEKAJ 10 DO 100.000 KOSOV

FLEKSIBILNOST

Smo zanesljiv proizvajalec zahtevnih kovinskih artiklov s področja struženja, rezkanja ter 5-osne obdelave.
Proizvodnja temelji na visokokakovostnih obdelovalnih strojih Mazak, Spinner, Emco in Doosan. 80% CNC stružnic je povezanih z podajalnimi napravami.
Naša organizacija ter informacijski sistem omogočata izdelavo artiklov za katere so podane visoke zahteve za kvaliteto in sledljivost, ki jih izkazujemo z vsem potrebnim dokumentacijskim materialom. Računalniško podprta brezpapirna proizvodnja nam omogoča vpogled v rezultate izvajanja kontrolnih planov in statistike procesov v vsakem trenutku.
Veliko pozornosti namenjamo stalnemu sistematičnemu izobraževanju in usposabljanju zaposlenih. Mlad kader, nizka stopnja fluktuacije in dobri odnosi v ekipi predstavljajo osnovo za še boljše delovanje tudi v prihodnje.

PRIHODNOST

VIZIJA

Nadaljevati in utrditi prepoznavnost podjetja kot zanesljivega in strokovnega razvojnega partnerja na področju zahtevnih kovinskih elementov.Postati podjetje kjer bodo za zaposlene strokovnost, motiviranost in zavzetost za stalen napredek na vseh področjih samoumevna.

KAKOVOST

POSLANSTVO

Smo kakovosten in zanesljiv razvojni partner na področju zahtevnih kovinskih artiklov. Svojim naročnikom ponujamo celovito razvojno podporo, kar nam omogoča moderni strojni park in usposobljeni zaposleni. Podjetje izkazuje visoko stopnjo družbene in okoljske odgovornosti.

Družbena odgovornost

Družbena odgovornost je ena izmed glavnih vrednot podjetja Kopit d.o.o.. Kot podjetje se zavedamo naše odgovornosti do družbe za svoja dejanja, in sicer na vseh področjih našega delovanja: v odnosu do okolja, do svojih zaposlenih in poslovnih partnerjev.Ponosni smo, da ima podjetje Kopit d.o.o. v lokalnem okolju in tudi širše pomembno družbeno in okoljsko vlogo.

okoljska vloga

Na področju varovanja okolja upoštevamo načela okolju prijazne proizvodnje ter skrbimo za racionalno rabo surovin, večjo produktivnost in boljšo kakovost izdelkov.

Družbena vloga

Želimo prispevati k večji kakovosti življenja, zato podpiramo delovanje različnih društev in organizacij na področju kulture, športa in izobraževanja. Donatorske prispevke namenjamo predvsem lokalnim gasilskim društvom in pa Rokometnemu društvu Herz Šmartno. Verjamemo, da s svojo podporo prispevamo k uspešnejšemu delovanju prejemnikov sponzorstev in donacij ter tudi h kakovostnejšemu življenju skupnosti, v katerih delujejo.

ZGODOVINA

Kopit d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1996. Podjetje je ustanovil Alojz Koprivnikar v kletnih prostorih svoje stanovanjske hiše. Pred začetkom svoje podjetniške kariere je bil Alojz dolgoletni tehnični direktor v podjetju Kovina in bil večkrat odlikovan za inovatorstvo ter delovne dosežke. S svojimi bogatimi življenjskimi izkušnjami je tudi danes cenjen svetovalec vodstvene ekipe.
Zaradi potreb po večanju obsega se je že leta 1999 začela graditi nova proizvodna hala. Ob vselitvi v nove prostore je vzporedno začel tudi z nakupom najsodobnejših strojev svetovno priznanega proizvajalca Mazak ter izgradnjo modernejšega poslovnega sistema. Podjetje se je v tem času usmerilo na proizvodnjo manjših serij bolj zahtevnih izdelkov.
Od samega začetka je politika podjetja zastavljena v smeri neprestanega izboljševanja, usposabljanja zaposlenih, ustvarjanje najboljših pogojev za delo, dolgoročnega sodelovanja s kupci in dobavitelji ter uvajanje sodobnih organizacijskih metod. Vse to je vseskozi vodilo k rasti podjetja v vseh pogledih.
V letu 2014 smo naredili še nekaj korakov naprej. S povečanjem obsega dela, je nastala potreba po novem zaposlovanju, povečanju strojnega parka in nenazadnje tudi po selitvi v nove, večje prostore.
Danes štejemo 67 zaposlenih in 25 strojev na 3000 m2.
Med stalnimi cilji našega podjetja je konstanten napredek pri večanju kakovosti naših storitev in proizvodov. Pomena stalnega izboljševanja se zavedajo vsi zaposleni. Skozi leta je teženje h konstantnemu izboljševanju kakovosti naših storitev postalo del kulture našega podjetja.
Za analizo našega prometa uporabljamo piškotke. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našim analitičnim partnerjem. S klikom na gumb se strinjate s pogoji.
Se strinjam