Želiš postati del ekipe Kopit?

Zaposlitve

Zavedamo se, da so
motiviraniusposobljeni.zadovoljni
zaposleni naša ključna konkurenčna prednost , zato vanje stalno investiramo.

Razvoj zaposlenih v Kopitu zato temelji na:
  • spodbujanju dodatnega usposabljanja in izobraževanja,
  • krepitvi timskega duha v podjetju,
  • oblikovanju privlačnega delovnega okolja.

  • Ekipa trenutno 58 zaposlenih, v svojo vrsto vabi nove člane.

na mladih svet stoji

Namen štipendiranja, poleg spodbujanja uspešnega zaključka izobraževanja, je tudi zagotovitev zaposlitve v našem podjetju po končanem izobraževanju za najmanj toliko časa, kolikor je štipendist prejemal kadrovsko štipendijo. V podjetju razpisujemo štipendije tako za dijake kot za študente naslednjih smeri: strojništvo, mehatronika, oblikovalec kovin in drugo.

V podjetju nudimo možnost opravljanja študentskega dela čez celo leto. Prednost pri izbiri dajemo dijakom, ki so pri nas že opravljali praktično usposabljanje oziroma pridobivajo strojno izobrazbo. Študentsko delo nudimo predvsem v proizvodnji.
Izvajanje praktičnega usposabljanja z delom je v našem podjetju postalo redna praksa. Z delom dijaki pridobijo spretnosti, ki jih v šoli niso pridobili. V podjetju imamo verificiranih več učnih mest in ustrezno usposobljenih mentorjev.prosta delovna mesta

 

 

Za analizo našega prometa uporabljamo piškotke. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našim analitičnim partnerjem. S klikom na gumb se strinjate s pogoji.
Se strinjam